השארת תגובה
להכין אפרול שפריץ זה הדבר הכי קל בעולם. חוץ מאת האפרול עצמו, רק תביאו קצת סודה ויין לבן מוגז מעט כמו שמפניה או קאווה, הוסיפו קוביות קרח וחתיכת תפוז ויש לכם אפרול שפריץ. עדיין לא סגורים על איך להכין את האפרול שפריץ שלכם? אז הנה המדריך לאנשים "מיוחדים" כמוכם:
1. שימו קודם כל קרח בכוס. רצוי כוס גדולה. אפרול שפריץ זה משקה גדול ולא קטן.
2. מיזגו שליש כוס קאווה
3. מיזגו שליש כוס אפרול
4. הוסיפו נגיעה קטנה של סודה. ממש בקטנה.
5. תזרקו חתיחת תפוז. (לכוס – לא לפח)
זהו, סיימתם. לא ממש קורס ברמנים אבל קוקטייל אפרול שפריץ כן. תתחדשו!
אגב, סתם לידיעה, ממש לא חובה, אבל אם אתם כבר הולכים לקנות קאווה בשביל האפרול ואתם יכולים להרשות לעצמכם בכמה שקלים יותר, אז תקנו יין לבן בשם 'פרוסקו' של חברת 'צינזאנו" האיטלקית. אז יהיה לכם אפרול שריץ אמיתי ומושלם גם מבחינת כל חומרי הגלם.