עוגת קרם ברולה – תבנית טורט
שרית אלבז
לברולה :
3-4 כפיות סוכר
לבסיס :
250 גרם ביסקוויטים טחונים לאבקה
125 גרם חמאה מומסת
למלית :
500 גרם גבינה לבנה 5%
1 גביע גבינת נפוליאון
1 גביע שמנת חמוצה
1 כוס סוכר ( 200 גרם )
2 כפיות תמצית וניל
⅛ כפית מלח
5 ביצי L
½ כוס קורנפלור ( 70 גרם )
אופן הכנה :
- מחממים תנור ל- 170 מעלות ומשמנים תבנית.
- בקערה מערבבים ביסקוויטים וחמאה ומהדקים לתבנית לדפנות.
אופים 10 דקות ומצננים.
- בקערה שמים גבינות, שמנת חמוצה, סוכר, סוכר וניל ומלח ומערבבים לאיחוד.
- מוסיפים ביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב עד להטמעתן בבלילה.
מוסיפים קורנפלור ומערבבים לעיסה אחידה.
יוצקים מעל הבסיס האפוי. ( הביסקוויטים והחמאה בתהליך הראשוני)
- מנמיכים תנור ל – 160 מעלות
- אופים 60-70 דקות עד שהעוגה זהובה ומעט רוטטת במרכז.
- מצננים כשעה בטמפרטורת החדר, מכסים עם ניילון נצמד ולמקרר ל – 4 שעות.
- שמגישים את העוגה יש שתי אופציות
א. לחמם תנור ל – 250 מעלות במצב גריל, מפזרים סוכר בחלק העליון של העוגה ואופים 2 דקות על לקרמול.
ב. מפזרים סוכר באופן שווה על העוגה ומחממים עם ברנר.
ובכזאת קלילות תוכלו להמתיק כל אירוע עם עוגת קרם ברולה!
יש לכם אירוע חברתי\ משפחתי בקרוב? או אולי אפילו יום הולדת להפציץ בה?
אין דרך יותר טובה להשאיר זיכרון טוב ממשהו מתוק
לעוד מתוקים מיוחדים מכל העולם במשלוח מהיר עד הבית הקליקו