אימון טניס אחד על אחד רק עם אלוף...כי כל השאר סגני אלופים...
כשאנו שואפים למטרה מסויימת, עבורנו או עבור ילדינו, לא פעם אנו שואלים עצמנו מה צריך להקריב למענה, או ליתר דיוק: מה ההשקעה הנדרשת אל מול התועלת שתצמח לנו מכך?
השקעה יכולה לבוא לידי ביטוי בזמן, איכות חיים, כסף, הקרבה עצמית ועוד. ככל שהמטרה מאתגרת יותר, כך מידת ההשקעה תלך ותגדל.
דילמות נוספות שעולות לנו בהקשר זה: האם ההשקעה בכלל שווה? מה יקרה אם ברגע של משבר כל החלום יתנפץ וההשקעה תרד לטמיון?
אם ניקח למשל את עולם הספורט וטניס בפרט, המשברים הנפוצים אצל ילדים יכולים לבוא באופנים שונים: אי רצון ומוטיבציה להמשיך להגיע לחוג טניס, לשחק בכלל ובמצב מתקדם יותר לפרוש מטניס תחרותי.
טניסאי צמרת מתמודדים עם התחושה הזו יום יום, שעה שעה לאורך כל הקריירה שלהם. הקונפליקט הפנימי בין הרמת הידיים לאור הקשיים (מתחים ולחצים, מצבים מנטליים משתנים, כושר גופני לקוי, כאבים ועוד) לבין תחושת האושר של הנצחון והתהילה.
המחשבות והתהיות מלוות שחקני טניס בכל אימון טניס, אימון כושר, בזמן מחנה האימונים, אחרי תחרות, בתקופת פציעות והחלמה ואפילו לפני השינה.
רב טניסאי הצמרת יודעים ש- 90 אחוז מההצלחה שלהם מתחילה ומסתיימת במנטליות ובחוסן הפנימי שלהם. בפן המנטלי יש לנו נטיה להתבסס באזור הנוחות שלנו ולכן הרבה ילדים כמבוגרים נשארים חובבי טניס ומתפשרים על עוד חוג טניס ומוותרים על אימון טניס תחרותי, מכל אותם דילמות ומשברים שגוזלים מאיתנו הרבה אנרגיה.
כשהורים מתעניינים בחוג טניס לילדיהם, עולות השאלות הנפוצות: כמה השקעתי בקריירה שלי, איך זה השפיע על חיי המשפחה שלי ואיך ההרגשה להתאמן עם אלוף ישראל.
השאלה שעליה בעיקר מתעכבים היא איך זה להיות אלוף ישראל ומה צריך להקריב לשם כך מבחינת משך אימונים, כמות המשאבים הנדרשת כדי להגיע לפיסגה, מה עשיתי נכון ולא נכון, כמה פעמים הרגשתי שבא לי לפרוש ולתלות את המחבט, מי זיהה את הכשרון שלי, מי בחר להאמין בי, איך הגעתי לעולם הטניס, מה גרם לי להישאר במגרש הטניס ולוותר על הילדות ותקופת הנעורים שלי, איך ידעתי שזה מה שאני רוצה לעשות כל חיי ובאופן מקצועי, מתי היה רגע הפריצה שלי, איך התמודדתי עם הפסדים, האם הנסיעות לחו"ל לבד לא שברו אותי מנטלית, מי שילם על כל האימונים, איך אפשר לשאת בכל העלויות האלה, מי היה המאמן טניס שלך, כמה מדריכי טניס החלפתי בדרך, מי היה המאמן טניס שליווה אותי לכל אורך הדרך, איפה עשיתי פיזיוטרפיה כשנפצעתי, איך התמודדתי עם פציעות, מה עשיתי כשצצו משברים, האם היו רגעים שחשבתי על פרישה ועוד.
חשוב לציין שלטניסאי ולכל ספורטאי בדרך לתהילה, יש הרבה עליות ומורדות בדרך, אך כילדים יש לנו חלום, אמונה ותקווה ולא תמיד אנו לוקחים בחשבון את הקשיים שבדרך לתהילה.
כהורים לילדים ששואפים לתת את הטוב ביותר עבורם וגם כשחקני טניס עצמאיים פעילים, כשאנו צופים בתחרות טניס בארץ ובעולם, בלייב או מול מסך הטלויזיה, אנו שואלים עצמנו: איך השחקנים מייצרים כאלה חבטות, איך הם מגיעים לכדור האבוד הזה. כולנו רוצים להיות סופרסטארים כאלה בסופו של דבר.
גם כשאנו נמצאים במועדון הטניס השכונתי שלנו ועוברים דרך מגרש בו משחקים שחקנים חובבנים עם טכניקת משחק, אנו שואפים לשחק כמוהם.
תמיד נשאף להגיע לגירסא הטובה ביותר של עצמנו, אך עלינו לזכור שכדי להגיע לשם נדרש הרבה שנים של אימון, השקעה והרבה ויתורים לטובת הצלחה בקריירה האישית שלנו.
יש לזכור שקריירה של שחקני טניס מקצועיים מלווה באינספור שעות של טיסות בכל רחבי העולם, לילות ללא שינה והרבה שעות אימון טניס מבוקר ועד לילה, תוך הקפדה על תזונה, שינה טובה, ליווי של פסיכולוג, פיזיותרפיה והרבה מאוד הקרבה עצמית.
כל מי שנגע ב'תהילת האלופים' מכיר את התחושה של האדרנלין והתשוקה שהוא קם איתה בבוקר, עם כל האתגרים והכל למען מטרה אחת: להגיע לטופ.
כמו שכולנו שואפים להיות הטובים ביותר במה שאנו עושים: בקריירה (מנהלים או עובדים מקצועיים) או במשפחה (בני זוג או הורים טובים), כך גם בראשו של טניסאי עולה מחשבה זו: להגיע לצמרת ולכבוש את פיסגת הטניס העולמית:
לזכות בטורניר גרנד סלאם, כמו: וימבלדון שהינו הטורניר היוקרתי ביותר בעולם.
זה הזמן לעצור ולחשוב: אם יש לכם חלום להגיע הכי רחוק שאפשר בטניס, אל תעצרו באדום והגדירו את המטרות שלכם.
אם חשוב לכם להשתפר ברמת טניס שלכם ולטפס שלב אחד קדימה, תדעו שזה אפשרי. איך מתחילים?
קובעים אימון טניס עם אלוף ישראל שמכיר את רזי הטכניקה הכי חדשנית בענף, מכיר את כל האלמנטים הפסיכולוגיים והמנטליים שעובר שחקן מהשורה הראשונה ויוכל להעניק לכם כמה טיפים מנצחים מעולמו של שחקן צמרת.
דמיינו את עצמכם משתפרים בטכניקה, לומדים טקטיקות משחק, מאתגרים את השחקן שמולכם ולומדים איך להתגבר מנטלית על חסמים ומכשולים.
אימון אחד יכול לחולל בכם פלאים.
לסיכום, מדוע כדאי להתאמן עם אלוף ישראל בטניס?
1.שיעור טניס אחד מאלוף ישראל בטניס מרגיש אחרת מלימוד טניס עם מדריך אחר.
2.אחרי אימון אחד תבחינו בהבדל שבין להתייצב לתחרות לבין לנצח בתחרות.
3.,תשפרו משמעותית את הטכניקה שלכם ואת חשיבת המשחק שאיתה הגעתם שעה קודם לכן.
4.תקבלו כלים לאסטרגיית משחק חכמה: מתי לחבוט, מתי לעלות לרשת ולאן להגיש את הכדור.
5.חוויה מעצימה מעצם המשחק עם אלוף ישראל בטניס.
6.כשנמצאים בסביבת אלופים, רוצים להיות אלופים.
7.לשחק עם שחקן טניס מקצועי ששהה עשרה חודשים כל שנה בחו"ל למשך 16 שנה, זה כיף גדול!
8.אימון טניס ברמה תחרותית יוצר מוטיבציה גבוהה יותר להצליח ולנצח.
יש דרך להעלות את הרף ולעבור לשלב הבא: ביחרו את המאמן הטוב ביותר שהוא גם אלוף ישראל בטניס. בקיצור: מאמן אלוף שיוציא מכם את האליפות!
אם סיימתם לקרוא את המאמר, הפנמתם את היתרונות הטמונים באימון עם אלוף ישראל בטניס ולפתע מדגדגת בכם התשוקה להתאמן, להשתפר ולהגיע למקומות גבוהים ונשגבים, אבל המחיר? אתם תוהים כמה מאמן כזה יכול לבקש. בטח מעל הממוצע, הווה אומר 200 ₪ לפחות.
הרשו לי להפתיע אתכם ולתת לכם אימון טניס פרטי עם אלוף ישראל בטניס ב 59 ₪ (לא כולל מע"מ), מחיר השווה לכל כיס, כי מגיעה לכם ההזדמנות לממש את החלום – להגיע לפיסגה!
לחצו כאן לאימון טניס פרטי עם עידן רוזנברג ב 59 ש"ח בלבד?
ניפגש במגרש של הגדולים!
עידן רוזנברג