אח שלו, שמעת על "קבב ואחיו" בפרדס חנה – כרכור? אני מבלה שם לא מעט בזמן האחרון, בעיקר בימי שישי. (זה היום שמביאים אוכל הביתה לילדים)
בגדול, מדובר על "קבביה". יש דבר כזה, נכון? כן, קבביה. אבל לא רק. "קבב ואחיו" מציע מגוון לא גדול של מנות אבל כולן מיוחדות, שונות וטעימות.
מנת הדגל היא כמובן קבב בפיתה. מה מיוחד? מעבר לבשר הטעים, יש לימון כבוש, טחינה, עגבניה ובצל ברמת גימור "כמעט שרוף" על האש, כרוב לבן חמוץ, פטרוזיליה, עמבה וחריף. ועל כל זה, ביום טוב, תקבלו שניים או שלושה פוטטוסים (ציפס של הביוקר)
מנות נוספות שכדאי לאכול בפיתה או במגש לישיבה, כוללות פרגית בקייג'ון, זה בסגנון אמריקאי ולא הפרגית היבשה ששמים על המנגל בשיפודיה של אזור התעשיה שלכם. בנוסף, יש סטייק שייטל גם. זה בכלל ללקק את האצבעות (48 ש"ח)